Ajándékozzunk örömet a Békés megyei gyermekeknek

A karácsony közeledtével immáron hagyományként valósítjuk meg az „Ajándékozz örömet a Békés megyei gyermekeknek” névre keresztelt jótékonysági eseményt.

A tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő kezdeményezést idén szeretnénk még sikeresebben megvalósítani. Akkor annyi mikuláscsomag, csokoládé és meglepetés gyűlt össze a békéscsabaiak révén, hogy nem csak a békéscsabai gyermekosztályra, hanem a gyulaira is jutott belőle. 

Az idei évben november 6. és december 6. között ismét kihelyezzük az ember méretű adománygyűjtő mikulásainkat Békéscsaba 3 különböző helyére. Arra kérjük a jószándékú együttműködőket, hogy csatlakozva a kezdeményezésünkhöz apróbb ajándékokat, csokoládékat vagy akár mikuláscsomagokat helyezzenek bele, hiszen az egyesületünk személyesen szeretné átadni a Békés Megyei Központi Kórház dr. Réthy Pál tagkórház gyermekosztályán azoknak gyermekeknek, akik nem tölthetik szeretteik társaságában az ünnepeket. 

Egyesületünk együttműködik a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központtal is, ezért ha volna olyan segítő szándékú békéscsabai, aki nagyobb felajánlással szeretné támogatni a kezdeményezést, az kérjük jelezze nekünk a Patrióta Békéscsaba Egyesület facebook oldalán üzenet formájában, és mi szívesen eljuttatjuk azoknak a családoknak akiknek erre szükségük van.

Idén a Csaba Center Spar bejáratánál, az Univerzál áruháznál és a TESCO-ban az E-Store bejáratánál találhatják meg a kedves segíteni akaró érdeklődők a Patrtióta mikulásokat