Botyánszki Bence

2. számú választókörzet képviselőjelöltje

Botyánszki Bence vagyok, a Patrióta Békéscsaba Egyesület képviselőjelöltje. 41 éves, békéscsabai lakos, két gyönyörű gyermek boldog édesapja.

Békéscsaba 2-es számú választókerületében indulok képviselőjelöltként, s társaimhoz hasonlóan célom az, hogy Békéscsaba napról-napra egy élhető, szerethető várossá váljon. A kerülethez évszázados kötődés fűz, ugyanis családom itt építette fel első házát, melyben jelenleg én is élek. Büszke vagyok a múltamra, mely ezer szállal fűz ehhez a környékhez.

Patriótaságomat ékesen bizonyítja az is, hogy néhány év kihagyástól eltekintve 1985 óta a Penza Lakótelepi és Dr. Becsey Oszkár Utcai Óvodában töltöm mindennapjaimat. Korábban mint az intézmény óvodása, később mint gyakornok, ezt követően mint óvodapedagógus, jelenleg pedig mint igazgató-helyettes.

Az élet számos területén kipróbáltam magam, ahol a sikereknek örültem, a kudarcokból tanultam. Hiszem, hogy a nehéz út több fejlődést tartogat, mint a könnyű.

Fontosnak tartom a közösségépítés szerepét, mert mindamellett, hogy biztonságos szociális hálót nyújt, gazdasági előnyökkel is szolgálhat.

Képviselői munkámra a lendület és tenni akarás, a jövőbe vetett hit lenne a jellemző! A békéscsabai fiatalokért, a kerületben élőkért képes vagyok kitartani, s hiszem azt, hogy összefogással közösen szakíthatjuk át azt a célszalagot, amely mögött Békéscsaba fejlődése és eredményessége várja mindannyiunkat.

Kérem, hogy június 9-én szavazzon bizalmat számomra, hogy immár hivatalosan is békéscsabai lakosok érdekeit képviselhessem!

Találkozzunk a köztereken az előre meghirdetett standolások alkalmával, személyesen megkereséseim alkalmával, továbbá ismerje meg szakmai programunkat, melyet május második hetén mutatunk be az itt élőknek teljes részletességében!

Lépjünk együtt közös útra!