“Coaching keddek” a CafeONE-ban

A Patrióta Békéscsaba Egyesület tagjai napjainkban népszerű coachokat hívnak meg, akik  kéthetes rendszerességgel  előadásokat tartnak a Cafeone-ban..

2020.09.29-től nagy szeretettel várják a békéscsabai patrióták, minden fiatal vállakozó, vagy vállalkozni kívánó személyt a Cafe Oneba aki úgy gondolja saját preferenciáit fejlesztené tovább annak érdekében, hogy könnyebben érvényesüljön és teljesítsen a mindennapokban vagy a munkahelyén. A kéthente kedden megrendezésre kerülő eseményen, neves előadók tartanak különböző motivációs tréningeket, illetve szervezetfejlesztéshez kapcsoló előadásokat. Érdemes ellátogatnia valamennyi jövendőbeli vállalkozónak és olyan fiatalnak aki vezető beosztást kíván betölteni a jövőben, hiszen az eltérő praktikák, feladat és folyamatkezelések, a különböző kreatív pénzügyi ötletek, minden bizonnyal elősegítik vezetői kompetenciájuk továbbfejlesztését. 

A rendezvény először  szeptember utolsó keddi napján kerül megrendezésre, 18:00-ás kezdéssel. Az első alkalommal a Hősök oszlopos tagja Baranyai Dániel (Eckü) fog  egy órás performanszot tartani, majd azt követően harminc percben a  tematikának megfelelően egy kötetlen beszélgetés következik a résztvevők és az előadó között.

A  Patrióta Békéscsaba Egyesület tagjai szerint, célszerű fiataloknak is megjelenniük, hiszen ez egy olyan 90 perc lehet számukra, ahol motivációt kaphatnak, és egy kis segítséget, hogy rátaláljanak a sikerhez vezető útra. 

A rendezvény ingyenes, viszont előregisztrációhoz kötött. Ezt a www.patriotabekescsaba.hu-n lehet megtenni a “Coaching keddek” menüpont alatt.

Összesen hatszor, kéthetes rendszerességgel, 18:00-ás kezdéssel kerülnek megrendezésre a “Coaching Keddek” a CafeOne-ban. A második alkalommal Nemes Zsuzsanna (szervezetfejlesztő, coach); azt követően pedig, az egykori élsportoló, jelenleg sport-és üzleti coachként, valamint pszichológusként tevékenykedő Ilyés Gyula osztja meg eddigi tapasztalatait történetek formájában.