Egyesületi tag szeretnék lenni
Pártoló tag szeretnék lenni

Olyan 40 év alatti, törekvő békéscsabai értelmiségi fiatalok vagyunk, akik amellett, hogy Békéscsabán nőttek fel és tevékenykednek most már nem csak a saját, de az utódjaik életét is itt képzelik el.
Különféle gazdasági és szakterület kiválóságaiként más-más szemüvegen keresztül látjuk Békéscsaba helyzetét ezért a társadalmi szerepvállalásunk Békéscsaba lakosságának minden rétegét érinti.
Minden megvalósuló programunk fő célja a hosszútávú közösségépítés és értékteremtés melynek hosszútávú pozitív hatásait valóban érezhetik a békéscsabaiak.
Céljainkkal tettre szeretnénk hívni a korosztályunkat és a példát mutatni a fiatalabb generációnak, hogy van még Békéscsabában reménységünk amiért készek is vagyunk tenni.
Szeretnénk, ha Békéscsaba egy olyan hely lenne, ahol érdemes maradni és jövőt építeni akár továbbtanulásról, munkahelyi karrierről vagy vállalkozásról legyen szó.

Ha úgy gondolod te is tudsz azonosulni a tevékenységünkkel, csatlakozz hozzánk a belépési nyilatkozat letöltésével és email címünkre való elküldésével és mi 30 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

 


A csatlakozáshoz kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

EGYESÜLETI TAG SZERETNÉK LENNI