Csuvarszki Róbert

10. számú választókörzet egyéni képviselőjelöltje

Kedves Békéscsabaiak!

Csuvarszki Róbert vagyok, a Patrióta Békéscsaba Egyesület képviselőjelöltje. 34 éves békéscsabai lakos, két gyönyörű gyermek boldog édesapja.

Békéscsaba 10-es számú választókerületében indulok képviselőjelöltként, s célom az, hogy Békéscsaba napról-napra egy élhető, szerethető várossá váljon. Az itt élő fiatalok helyben találják meg számításaikat, s azok is szívesen hazatérjenek Békéscsabára, akik az elmúlt években máshol, akár határainkon kívül keresték számításaikat.

Sokan ismernek/ ismertek már, és sokan még csak a nevemet sem hallották/ hallottátok, azonban abban biztos vagyok, hogy senki nem ismerheti azt a Csuvarszki Róbertet, akinek most szeretném röviden elmesélni az élettörténetét és céljait.

1989-ben születtem Békéscsabán. Szüleim már ekkor vállalkozók voltak, ami úgy hiszem meghatározta az egész életemet. Mindig is mertem nagyot álmodni, és az álmok nagy része később valóra is vált. (a lottó főnyeremény még hiányzik a bakancslistáról, de ezzel nem vagyok egyedül szerintem…)

Őszintén mondhatom, hogy mindent elértem az életben, amit 34 évesen el lehet érni. Szerető feleség, 2 gyönyörű gyermek, sikeres vállalkozások, amik anyagi biztonságot és függetlenséget biztosítanak.

Természetesen az út, amin végigmentem nem volt zökkenőmentes, nem hullott az ölembe semmi, nem kaptam hátszelet soha, így biztosra mondhatom, hogy amit elértem, az saját erőmmel és acélos kitartásommal válhatott valóra.

A sok megvalósult álom közül mégis első helyen a család áll, éppen ezért a soron következő álmom és egyben eltökélt célom az, hogy Békéscsaba évről évre vagy akár napról napra egyre élhetőbb várossá váljon. Fontos küldetésemnek érzem az elvándoroltak visszacsábítását, valamint a családok újraegyesítését és hogy az elvándorlás ne legyen magától értetődő és egyértelmű választás a végzős diákok és a pályakezdők számára sem.

Ezzel egy időben szeretném, hogy a fiatalok körében első opció legyen Békéscsabán továbbtanulni és itt elhelyezkedni, családot alapítani, majd évtizedeken át gyönyörű városunkban dolgozni, szép életet élni és a család körülölelő szeretetében boldogan megöregedni. Nagyon fontosnak tartom, hogy a fiatalok boldogulását támogassák a szüleik, nagyszüleik (tapasztalatukkal is), majd később ugyanezek a fiatalok a szüleik vagy nagyszüleik segítségére legyenek.

Ez az egészséges körforgás, ami jelenleg sajnos a családok szétszakadása miatt nagyon sok esetben nem jöhet létre, egyértelműen az elvándorlásra vezethető vissza. Természetesen önös célok is vezérelnek. Pontosan az, hogy mire gyermekeim felnőtté válnak, szeretném, ha Békéscsabán maradnának, hogy egy gyönyörű életet élhessünk meg a család szeretetében. Életem végéig szeretnék aktívan részt venni gyermekeim életében, mint apa és később unokáim életében, mint nagyapa, itt Békéscsabán.

Szeretnék egy olyan városban élni, ahol a gyermekek az apák nevét tovább viszik, ahol a gyengét segíti az erős, ahol a lakó problémája az utca problémája is. Szeretném, hogy az emberek szeressék embertársukat, hogy az összetartás szó jelentse az életet, mert Békéscsaba az Otthonunk.

Ez lennék én, Csuvarszki Róbert, egy ízig-vérig Patrióta.

Megbirkózom akár 30-40 év kemény, töretlen munkával is, hiszen a cél nemes, a kitartás egy életre, az életért szól.

További remek hír, hogy nem vagyok egyedül a célhoz vezető úton! Tizenegy Patrióta képviselőjelölt társam szintén azért kel fel minden reggel, hogy együtt teremtsünk egy szebb jövőt minden volt, jelenlegi és leendő békéscsabai lakos számára.

Kérem Önöket, hogy ne a pártnak és ne a névnek szavazzanak bizalmat, hanem egy családcentrikus, Békéscsabáért tenni akaró, minden párttól és befolyástól független, életerős férfinak! Nekem.
Amennyiben kíváncsi a teljes élettörténetemre vagy kérdése merülne fel, kérem, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

E-mail: csuvarszki.robert@patriotabekescsaba.hu
Telefon: +36 70 775 1727

Kérem, hogy június 9-én szavazzon bizalmat számomra, hogy képviselőként is bizonyíthassam Önöknek a város és a lakosság iránti elköteleződésemet!

Találkozzunk a köztereken az előre meghirdetett standolások alkalmával, továbbá ismerje meg szakmai programunkat, melyet május második hetén mutatunk be az itt élőknek teljes részletességében!

Lépjünk együtt közös útra!