Dudás Dávid Zoltán

5. számú választókörzet képviselőjelöltje

Dudás Dávid Zoltán vagyok, a Patrióta Békéscsaba Egyesület képviselőjelöltje. 33 éves békéscsabai lakos, akinek értékrendjének első helyén a családja szerepel a másfél éves kislánya és felesége személyében, valamint a társadalmi elégedettség, ami úgy gondolom szorosan összefügg az imént említett tradicionális értékkel.
Békéscsabán születtem, azóta csak tanulmányaim miatt hagytam el a várost az egyetemi időszakra.

Meglehetősen sok lehetőségem volt életem során, hogy máshol találjam meg számításaim, de sosem volt szívem megtenni, hogy itt hagyjam szülőotthonom. Büszkén mondhatom, hogy lokálpatrióta vagyok. Fontos nekem ez a város, emellett az is, hogy itt öregedjek meg és ebben a családomra is tudjak számítani. Ehhez egyértelműen változás kell.

Hiszek benne, hogy élhető városról beszélünk, ahol a helyi problémák csak megoldásra várnak. Szerencsére rendkívül sok ismerősre, barátra leltem a Békéscsabán és környékén, de sajnos közülük rendkívül kevés az, aki elégedettnek mondhatja magát. Ezért döntöttem el, hogy indulok az önkormányzati választásokon a Patrióta Békéscsaba Egyesület színeiben. Életemben mindig fontos szerepet játszott a sport. Gyermekként futballkapusként kezdtem, majd a helyi férfi kézilabdacsapatban játszottam amatőr sportolóként. 13 éves koromban elvarázsoltak a hangszerek, az akusztikus gitár, így később együttest is alakítottam, ahol énekes, gitáros, illetve dalszerzőként tevékenykedtem, illetve tevékenykedek a mai napig hobbi szinten.

Végzettségemet tekintve munkaügyi- és társadalombiztosítási szakember vagyok, emellett közigazgatási szakvizsgával rendelkezem.

Jelenleg sales szakmában tevékenykedek, amit rendkívül szeretek csinálni, hiszen emberekkel bánhatok.

Kérem, hogy június 9-én szavazzon bizalmat számomra, hogy immár hivatalosan is a békéscsabai lakosok érdekeit képviselhessem!

Találkozzunk a köztereken az előre meghirdetett standolások alkalmával, továbbá ismerje meg szakmai programunkat, melyet május második hetén mutatunk be az itt élőknek teljes részletességében!

Lépjünk együtt közös útra!