Dudás-Nádasi Rebeka

4. számú választókörzet képviselőjelöltje

Dudás-Nádasi Rebeka vagyok, a Patrióta Békéscsaba Egyesület képviselőjelöltje. Jelenleg fő állású családanya, akinek legfontosabb a családi kötelék és a megbízhatóság.
Szerencsésnek mondhatom magam, mivel 4 testvéremmel együtt nagy családban nőhettem fel Gyula városában szeretetben, együtt értésben, ahol mindig számíthattunk egymásra. Az Erkel Ferenc Gimnázium elvégzése után Békéscsabán pályakezdőként, lottózói értékesítőként dolgoztam gyermekem születéséig. Városunkban ismertem meg férjem, akivel egy másfél éves „hercegnő” boldog szülei lehetünk.

Amikor 5 éve Békéscsabára költöztem, először félelem volt bennem, hogy hogyan fogom megszokni az új légkört, de hetek alatt beleszerettem Békéscsabába. Azóta csodálatos megyeszékhelynek tartom minden adottságával. Az itt töltött évek alatt viszont meglehetősen sok kérdés fordult meg a fejemben. Miért fogy rohamosan a lakosság? Miért kényszerül a környezetünk bármely családtagja elvándorolni megélhetés reményében? Itt miért nincs lehetősége megtalálni számításait a fiatalok nagy részének? Miért nincs autópályánk? Miért nincs ütőképes felsőoktatás?

​A kérdéseket sokáig sorolhatnánk, de véleményem szerint ezekre nem elég válaszolni – vagy sokszor nem válaszolni -, ezügyekben cselekedni kell. Magamat tettre kész lendületes, szorgalmas karakternek tartom, aki a gyermeke, családja és város érdekében szeretne tenni.

Ezért döntöttem úgy, hogy elfogadom Bodóczi István a Patrióta Békéscsaba Mozgalom Egyesület elnökének a felkérését és elindulok az Önkormányzati Választásokon.

​Hobbimat tekintve imádok úszni, kirándulni, illve családdal, barátokkal részt venni kenu túrákon a szépséges Körösön. Gyermekem születése után kezdtem el tanulni sütni-főzni, próbálom minél magasabb szintre emelni tudásom. Örök mottóm: Ne halaszd holnapra, amit ma megtehetsz.

Kérem, hogy június 9-én szavazzon bizalmat számomra, hogy immár hivatalosan is a békéscsabai lakosok érdekeit képviselhessem!

Találkozzunk a köztereken az előre meghirdetett standolások alkalmával, továbbá ismerje meg szakmai programunkat, melyet május második hetén mutatunk be az itt élőknek teljes részletességében!

Lépjünk együtt közös útra!