Fogjunk össze a békéscsabaiakkal Móricz Leviért

Közös jótékonysági lufihajtogatást szervezünk november 28-án egy nemes cél érdekében. Nagylelkű közreműködőnkkel, Halász Gergővel nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint hogy Móricz Levente kezelésének támogatásaként 1 millió forintot gyűjtsünk össze.

A kis békéscsabai csöppségnél, Leventénél élete harmadik napján koponyaűri vérzést észleltek, majd egy maradandó, kiterjedt és súlyos agyvérzést diagnosztizáltak. Sajátos ellátása mellett folyamatos terápia szükséges számára, ennek részeként most egy Mollii ruhára van szüksége, amely megkönnyíti a mozgását és fejlődését. 

A kisfiú támogatását célzó esemény egyik főszereplője a résztvevő gyermekek mellett Halász Gergő lesz, aki immáron nyolc éve foglalkozik lufihajtogatással különböző gyermekrendezvényeken. Ezúttal karácsonyi manóként érkezik egyesületünk székhelyére, a CafeONE-ba, méghozzá azért, hogy lufit hajtogasson teljesen ingyen bárkinek, aki ellátogat az eseményre. Az ünnepek közeledtével remek gyermekprogramnak ígérkezik ez mindenki számára, hiszen a csemeték körében nagy népszerűségnek örvendő lufihajtogatás mellett további színes lehetőségek várják az ide látogatókat. Lesz többek között arcfestés, és helyi ismert előadók is ellátogatnak az programra.

A jótékonysági esemény ingyenesen látogatható mindenki számára, és kötelező fogyasztás sincsen, sőt, a CafeONE jóvoltából minden látogatót igyekszünk meglepni egy kis aprósággal. 

Mindössze annyit kérünk, hogy aki eljön, megteheti és úgy gondolja, az a helyszínen elhelyezett becsületkasszába helyezzen olyan összeget, amellyel szívesen támogatná Móricz Levit és családját. A rendezvény lezárásaként a teljes összegyűjtött támogatási összeget Levi és anyukája fogja hazavinni.

Gergő Manó ígéri, hogy a 15:00 és 18:00 között megrendezett programon igyekszik olyan gyorsan hajtogatni, ahogy csak tud, hogy minden kisgyermek kívánsága teljesülhessen. Ennek érdekében arra kéri az eseményre érkező gyerekeket és szülőket, hogy olyan egylufis figurákban gondolkozzanak, mint például a kutya, cica vagy a nyuszi.

Aki esetleg nem tud eljönni az eseményre, de szívesen támogatná Levi gyógykezelését, utalás formájában is hozzá tud járulni, hogy elérhessük a kitűzött 1.000.000 forintos célt. Természetesen a magánszemélyek mellett vállalkozások és cégek támogatását is szívesen fogadja Levi és családja. 

Tehát november 28-án 15:00 és 18:00 között minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk a CaféONE-ban, illetve Patrióta Békéscsaba Egyesületünk Facebook oldalán keresztül is örömmel fogadjuk a további jótékony célú felajánlásokat.

Fogjunk össze közösen, és érjük el a célt, hogy Levinek ez lehessen talán a legszebb karácsonya.

 

Az átutalásos adományokat Levi és családja az alábbi bankszámlára fogadja nagy hálával és köszönettel:

OTP Bank: Móricz Levente

OTP: 1177-3353-0141-7784

IBAN: HU67

SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: Adomány/Patrióta

 

A céges felajánlásokat az alábbi számlára várjuk:

Patrióta Békéscsaba Egyesület

Budapest Bank: 10102615-52700300-01005007