A békéscsabai Patrióták 500.000.- Ft-ot ajánlottak fel a Városi Diákönkormányzatnak...

A Patrióta Békéscsaba Egyesület félmillió forint értékű vouchert ajánlott fel a Békéscsabai Diákönkormányzatnak a múlt hónapban megrendezett I. Patrióta Családi és Sportnap eredményeként, ezzel is támogatva a fiatalokat.

A békéscsabai Patrióták 500.000.- Ft-ot ajánlottak fel a Városi Diákönkormányzatnak...

A hétvégén a Patrióta Békéscsaba Egyesület tagjai találkoztak a Békéscsaba diákságát képviselő Városi Diákönkormányzat elnökével, Kovács Ákossal és csapatával.  A két társaság találkozójának aprópója nem más volt mint az Első Patrióta Családi és Sportnap Fiataljainkért rendezvény közös kiértékelése. A rendezvény sikeres lebonyolításához a Városi Diákönkormányzat 15 főt delegált, akik segítették a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítását, illetve színes interaktív programokkal egészítették ki azt. 

A megbeszélés kezdetén a Patrióta Békéscsaba Egyesület elnöke, Bodóczi István bemutatta az egyesületet és egy tartalmas, lelkesítő beszédet tartott, mely során felhívta a figyelmet arra is, hogy az egyesület tagjai mennyire fontosnak tartják a Békéscsaba  jövőjének építőköveiként említett tehetséges és szorgalmas fiatalok helybentartását. 

Ezután Kovács Ákos a városi diákönkormányzat elnöke kapta meg a szót, aki elmondta mennyire hálás az összegyűlt felajánlásnak és, hogy végre van olyan Békéscsabáért aktívan és eredményesen tevékenykedő egyesület, ami fő célként a fiatalok segítését, helybentartását tűzte ki, hiszen érettségi után oly kevesen maradnak a városban. 

Az esemény értékeléseként úgy fogalmazott a csapat nevében, hogy még őket is meglepte mennyi érdeklődő látogatott ki a rendezvényre.  Végül elmondta, hogy a Békéscsabai Patrióták a jövőben is számíthatnak az együttműködésükre. 

A közös beszélgetés során az egyesület lehetőséget biztosított a többi diákönkormányzati tagnak is arra, hogy véleményt nyílvánítson, mind a rendezvényről, mind a Patrióta Békéscsaba Egyesület tevékenységéről és célkitűzéseiről. Az így kialakult közel egy órás párbeszéd eredményeként többen kifejezték, hogy jó szemmel nézik az egyesület munkáját és nagyon szívesen csatlakoznának, hogy jobban beleláthassanak annak működésébe, illetve  nagyon szerencsésnek mondhatják magukat, hogy olyan emberekkel dolgozhattak együtt, akik hozzájuk hasonló gondolkozásúak. Inspirálónak és példaértékűnek tartják az egyesület munkáját és azt, hogy azok a Patrióták, akik közel tizenöt éve az ő helyükön ültek és az ő pólójukat viselték, most ahelyett hogy külföldön vagy Budapesten dolgoznak, Békéscsabán tevékenykednek, hogy az jobb hely legyen a városban élők számára.

A találkozó végén megtörtént a várva várt felajánlás átadása, melynek keretén belül a Patrióta Békéscsaba Egyesület - és jelképesen a velük együttműködő békéscsabai családok, vállalkozók és előadóművészek - 500.000.- forint értékű vouchert ajánlottak fel az Első Patrióta Családi és Sportnap eredményeként a fiataloknak, akik ebből a pénzből egy saját, fiataloknak szóló programot/koncertet kívánnak rendezni a közeljövőben.

A Diákok és Patrióták szövetsége ezennel megalakult... 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!