A Galéria Patika nonstop nyitva tart karácsonykor

A Patrióta Békéscsaba Egyesület új tagja, Dr. Bimbó Mihály gyógyszerész 2020. december 24. és december 28. között nonstop nyitvatartással várja a Galéria Patika vásárlóit. Így szükség esetén az ünnepi  időszakban 0-24 órában elérhetőek lesznek a békéscsabaiak számára az ilyenkor sokszor nehezen beszerezhető, sok esetben hirtelen szükségessé váló gyógyszerek, ügyeleti díj nélkül.

A Galéria Patika nonstop nyitva tart karácsonykor

“Az utóbbi időben a vírusos időszakban megnövekedett a tüneti kezelést nyújtó gyógyszerekre az igény, úgy mint például a láz- és köhögéscsillapítók és sok esetben csak akkor szerzik ezeket be az emberek amikor már nagy szükség van rá, azonban ha ez hétvégére vagy ünnepnapra esik nincs más választás, mint az aktuálisan nyitva tartó ügyeletes patikát felkeresni, ahol a ügyeleti díj megfizetése mellett juthatnak csak gyógyszerhez az emberek.”

- mondta Dr. Bimbó Mihály, aki új tagként került be a Patrióta Békéscsaba Egyesületbe.

Az Egyesület tagjainak korábban már volt alkalma beszélgetni a gyógyszerésszel, a békéscsabai gyógyszer házhozszállítás kialakításának megvalósítása kapcsán. 

Elmondása szerint már ekkor szimpatikusnak találta a békéscsabai lokálpatrióta kezdeményezést.

“Most, hogy lehetőséget kaptam, hogy csatlakozhatok az Egyesület tagjaihoz a folyamatosan megvalósított események mellett szeretnék én is tenni valamit a békéscsabaiakért és most, hogy úgy adódott, hogy a karácsonyi ügyeletet mi valósítjuk meg a városban, az a legkevesebb, hogy elengedjük az ügyeleti díjat az ünnep alatt.”

Ugyanakkor azt javasolja, hogy érdemes felkészülni és mindig otthon tartani valamennyi alapvető tüneti kezelésre alkalmas gyógyszert a biztonság kedvéért ,mert úgy nem érheti meglepetés az embert.

A karácsonyi időszakban a Gyulai út 18/1. szám alatt található Galéria Patika lesz az éjjel és nappal is nyitva tartó ügyeletes gyógyszertár Békéscsabán. 

A patika telefonos elérhetősége a következő: 06 66 440 746

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!