A békéscsabai fiatal patrióták minden héten találkoznak...

A Patrióta Békéscsaba Egyesület tagjai minden héten összegyűlnek, hogy megbeszéljék a Békéscsabát érintő legaktuálisabb témákat....

A békéscsabai fiatal patrióták minden héten találkoznak...

Az egyesület tagjai heti rendszerességgel találkoznak a CafeONE kávéházban, hogy a munka utáni szabad idejüket együtt töltve, köteléküket tovább erősítsék. A találkozás rendszerint az új érdeklődők, tagjelöltek bemutatkozásával kezdődik, ami után a Békéscsabát érintő aktualitások átbeszélése következik, egyfajta kötetlen eszmecserként.

Mindenkinek lehetősége nyílik elmondani a véleményét a meglátását és megfogalmazni olyan ötleteket és javaslatokat, amik amellett hogy párhuzamba állíthatók az egyesület célkitűzéseivel, jobbá tehetik a várost az itt élők számára.

Többek között az Első Patrióta Sport és Családi Nap Fiataljainkért jótékonysági rendezvény ötlete is egy ilyen összejövetelen merült fel, ami gyorsan továbbgondolva mindössze három hét leforgása alatt, sikeresen megrendezésre is került sok pozitív visszacsatolást hozva az egyesület tagjai számára. (lásd korábbi cikkben: http://www.patriotabekescsaba.hu/esemenyek/patriota-sport-es-csaladi-nap-fiataljainkert )

A legutolsó találkozás alkalmával sok elképzelés ötlete került papírra köztük olyan jövőbeli karitatív rendezvény terve, amely központjában a békéscsabaiak egészsége és a mozgás fontossága áll, Békéscsabán egy olyan egyedülálló élmény alapú szabadidős tevékenység megszervezése mely egyfajta turisztikai attrakcióként is szerepet kaphat illetve a békéscsabai fiatal vállalkozókat és törekvőket segítő ingyenes kulturális program megvalósítása, amely hozzásegíti őket a sikerhez vezető út megtalálásához. Mindezek mellett felmerült nehéz társadalmi és szociális helyzetben lévő békéscsabaiak segítésére való törekvés. Szúnyoginvázió elleni harcba való becsatlakozás, vagy éppen más egyesületek, mint például a Hatvanezer Fa Békéscsaba Egyesület céljainak megvalósításában való együttműködés.

A találkozó végeztével sok értékteremtő program ötlete került papírra a Patrióta Békéscsaba Egyesület tagjai által az év végéig megvalósítani kívánt megmozdulások vonalvezetőjeként. Az egyesület tagjai a tervek szerint a jövőheti találkozó alkalmával már el is kezdik az események megvalósításához szükséges forgatókönyvek kidolgozását.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!