A Patrióták és a Stones karácsonyi meglepetése

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is tíz többgyermekes család karácsonyát szépítettük meg. 

A Patrióták és a Stones karácsonyi meglepetése

A Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központtal felvettük a kapcsolatot és kértük Őket, hogy javasoljanak nekünk olyan családokat, akiket meglephetünk egy karácsonyi ebéddel és meglepetésekkel. A kezdeményezésünk hírére Gazsó János, a Stones étterem tulajdonosa felajánlott további öt darab négyszemélyes Stones tálat, amit a közösségünk tagjai egészítettek ki, hogy aztán személyesen vigyük ki és adjuk át a családoknak azokat. Köszönet jár Olsák Tamásnak és családjának, aki több, mint húsz kilogramm gyümölcsöt ajánlott fel az általunk kiosztot ételek mellé.



Az idei karácsonyunk is úgy kezdődött mint, máskor. Már reggel találkoztunk a Stones étteremnél, hogy előkészítsük a meglepetéseket. Az bőségtálakat és a gyömölcsöket a közösségünk tagjai további meglepetésekkel egészítették ki, volt aki játékokat hozott, de került szaloncukor, mikulás csomag és számos édesség is a csomagokba.



Ezután két fős csapatokra oszlottunk, hogy mindenki teljesíthessen egy- egy címet a kapott listából. 

Ilyenkor a helyszínekre kiérve és a meglepetések átadásakor mindig alkalmunk van pár szót váltani a családok tagjaival, kicsikkel és nagyokkal. A gyerekek öröme és boldogsága a meglepetések láttán leírhatatlan érzés számunka, ami egész évre feltölt bennünket olyan pozitív energiával amely erőt ad az egész évben megrendezett eseményeink és programjaink szervezéséhez.



A csládok boldogságát látva érzi azt a legjobban az ember, hogy adni jó. Ezért szeretnénk példát mutatni és felhívni a figyelmet arra, hogy ezekben a nehéz időkben is aki megtheti segítsen azoknak akiknek szüksége van rá.

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!