A Patrióták Karácsonyi ajándéka

A Patrióta Békéscsaba Egyesület egy új szárítógéppel lepte meg a Békés Megyei Központi Kórház békéscsabai Gyermekosztályát karácsony alkalmából.

A Patrióták Karácsonyi ajándéka

Pár hete a legutóbbi látogatás alkalmával amikor az Egyesület tagjai a békéscsabaiak nevében adták át a Mikulás alkalmából egy hónapon keresztül összegyűjtött felajánlásokat a Gyermekosztályon lévő gyermekeknek, alkalom volt beszélgetni a kórházban dolgozókkal is.  

A Patrióták megtudták, hogy az osztálynak nagy szüksége van egy szárítógépre, amely hasznos eszköz lenne a jelenlegi járványügyi helyzet miatti fokozott higiénés követelmények biztosításához és az újszülött részleg textíliáinak mindennapi tisztításához.

Karácsonyig az idő elég kevésnek bizonyult ahhoz, hogy ezt egy nyílt gyűjtés eseményének keretén belül valósítsák meg a Patrióták, ezért a tagok elhatározták, hogy közösen vásárolják meg a szükséges eszközt egyfajta karácsonyi ajándékként szánva a Gyermekosztályon dolgozóknak.

A szárítógépet Varga Tibor és Kriska Attila Egyesületi tagok adták át a Gyermekosztály vezetőjének, aki háláját fejezte ki az Egyesület tagjainak. Dr. Nagy Katalin PhD osztályvezető főorvos asszony elmondta:

"Amikor két hete találkoztunk a Patriótákkal és arról beszélgettünk milyen kihívásokat rejteget a vírushelyzet a gyermekosztályon lévő dolgozóknak és betegeknek egyaránt, felmerült egy szárítógép szükségessége. Ekkor még nem is gondoltam, hogy karácsonyra meg is kapjuk az eszközt. Nagyon szépen köszönöm a korház dolgozóinak nevében ezt a felajánlást ami hozzá járul ahhoz, hogy a jövőben még jobb lehessen a gyerekosztály mindenki számára. Az Egyesület tagjainak további kitartást kívánok a példamutató tevékenységek és céljaik megvalósításához."

Az Egyesület a jövőben is szeretné az osztállyal tartani a kapcsolatot és folyamatos kommunikáció mellett segíteni a munkájukat.

A Patrióta Békéscsaba Egyesület tagjai ezúton kívánnak mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt!

Köszönjük a sok-sok vidám pillanatot, támogatást és segítséget mindenkinek, aki 2020-ban csatlakozott valamely kezdeményezésünkhöz!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!