A városi DÖK és a Patrióták együtt csomagolnak Mikulásra

A Békéscsabai Diákönkormányzat diákjaival együtt csomagoltuk idén a mikuláscsomagokat, melyeket közösen szeretnénk felajánlani az 'Ajándékozz örömet a Békés megyei gyermekeknek" program keretén belül.

A városi DÖK és a Patrióták együtt csomagolnak Mikulásra

Idén az ünnepi időszak kezdetén is próbáltuk összekötni a kellemeset a hasznossal, ugyanis a soron következő beszélgetésünk a városi Diákönkormányzat vezetőivel szokásos időpontjábhoz érkezett. Legutóbbi hőlégballonos rendezvényünk megnyitójára még Csizmadia Bertold és segítői jöttek el, most viszont volt alkalmunk megismerkedni az új DÖK elnökkel Such Palival, aki legalább annyira elkötelezett, lelkes és szorgalmas mint az elődjei voltak.

Fontosak ezek a rendszeres közösségépítő találkozások, hiszen ezeken az alkalmakon be tudunk számolni egymásnak az elmúlt időszak eseményeinek sikerességéről és tanulságairól, azonban ami talán még fontosabb, hogy közösen tervezhetünk.

Évekre visszamenő hagyománya van az Egyesületünkben annak, hogy személyes találkozásokon keresztül ismerkedünk meg a városi diákság vezetőivel és csapatukkal. Az általuk elhangzott célok és tervek sokszor inspirálják az általunk megvalósított eseményeket, hiszen ezeket minden esetben úgy szervezzük, hogy abban ők is részt vehessenek, ha szeretnének márpedig az elmúlt évek azt mutatják, hogy nagyon is szeretnének. És ha már együttműködünk akkor igyekezzük ezeket az esményeket úgy megvalósítani, hogy azok által segíteni tudjuk az ő elképzeléseiket és megvalósítani kívánt programjaikat. 

Ők örülnek, hogy segítünk mi pedig szerencsések vagyunk, hogy segíthetünk nekik, hisz mikor rájuk nézünk kicsit magunkat is látjuk bennük. Nem is olyan régen még mi is hasonoló szorgalommal vettük ki a részünket a békéscsabai diákélet szervezésében.

Azonban, hogy a gyűlés ne csak a szavakról és tervekről szóljon közben közösen elkészítettünk a mikulás csomagokat is, melyeket közösen szeretnénk felajánlani az "Ajándékozz örömet Békés megye gyermekeinek" rendezvénysorozaton kereszetül. 

A beszélgetés végére el is készítettük a csomagokat, majd elindultunk felkeresni Békéscsaba különböző pontjaira kihelyezett adománygyűjtő mikulásokat. az Univerzál bejáratánál a REAL élemiszerlánc előtt, a Csaba Centerben a SPAR előtt és a TESCO-ban az E-Store előtti mikulásokat megtöltöttük a csomagokkal.

Arra kérünk mindenit akinek van kedve örömet okozni, hogy ha valamelyik mikulás környékén jár helyezzen bele egy meglepetést, csokoládét vagy apróságot, hiszen idén mikuláskor a Dr. Réthy Pál Tagkórház gyermekosztályán nagyon fognak örülni neki a gyerekek.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!