Békéscsaba az otthonunk tisztítsuk meg városunk!

Békéscsaba a mi Otthonunk és azt szeretnénk, hogy szép és tiszta falfirka mentes város legyen! Szeretnénk a mozgalmunkkal felkelteni a városvezetés figyelmét erre a sokunkat zavaró problémára és megoldást kínálni rá. 

Békéscsaba az otthonunk tisztítsuk meg városunk!

E célunk megvalósítását is úgy kezdtük el, mint a többit, megkérdeztük Önöket! Felhívták a figyelmünket egy a Lencsési lakótelepen már húsz éve változatlanul ott éktelenkedő, nagy méretű falfirkára. Azt gondoltuk, hogy legyen ez az első lépes a firka mentes Békéscsaba útján. 

Nem kellett sokat keresgélni az interneten, hogy eljussunk olyan cégig, aki ezzel foglalkozik már évek óta, és sok hasznos tapasztalattal rendelkezik a falfirkák eltávolításának módjáról. Segítséget kértünk és kaptunk is tőlük annak érdekében, hogy szakszerűen elvégezhessük a feladatot. 

Hála Istennek, több békéscsabai vállalkozó támogatásával sikerült megvalósítani a falfirkák eltávolítását! Külön szeretnénk megköszönni Varga Tibornak, aki a nélkülözhetetlen magasnyomású technikát ingyen bocsátotta az Egyesületünk rendelkezésére a jó cél érdekében. 

 

1⃣. Felvettük a kapcsolatot a Békéscsabai Lakásszövetkezettel, akik arról tájékoztattak bennünket, hogy a lakótömbben élők tulajdonosi hozzájárulása szükséges ahhoz, hogy megkezdjük a munkát. 

2⃣. Elindultunk, hogy a lakók hozzájárulását kérjük a falak megtisztításához. Mindenki nagy örömmel fogadott bennünket és támogatásukról biztosítottak. Így kaptuk meg tőlük az engedélyt a falak megtisztítására. Továbbá együttműködésüket és támogatásukat fejezték ki a jövőben megvalósítandó terveinkkel kapcsolatban is. 

3⃣. Ezután belevágtunk a munkába. Először a fal mélypórusaiba festékeltávolító anyagot juttattunk, melyet állni hagytunk, majd egy általános tisztítás következett. A legvégén magasnyomású ipari mosóval végzett tisztítás zárta a folyamatot. 

Számítunk a Békéscsabai Városvezetés együttműködésére hiszen most már a gyakorlat is azt mutatja, hogy minden technikai és személyi feltétel adott, hogy helyi vállalkozók bevonásával végre Békéscsaba is falfirka mentes város legyen! 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!