"Békéscsaba legszebb kutyája" Patrióta Különdíj

Csodálatos napon vagyunk túl, hiszen a Békéscsabai Ifjúsági és Sportkutyás Egyesület szervezésében ismét megrendezésre kerülő Nemzetközi Kutyakiállításon vettünk részt.

A korábbi évekhez hasonlóan újra egy nagy érdeklődésnek örvendő, színes és közösségépítő családi program volt ez. 

"Békéscsaba legszebb kutyája" Patrióta Különdíj

Lokálpatriótákként nagyon örülünk, hogy ilyen színvonalas rendezvény van időről-időre Békéscsabán.

A MEOESZ elnökével Bátonyi Gáborral már régóta jó kapcsolatot ápolunk, évekkel ezelőtt volt lehetőségünk megismerkedni és együtt dolgozni.

Kiváló lehetőség volt a program, a családtagjainkkal és különböző országokból érkező állatbarátokkal, gondoskodó gazdikkal együtt eltölteni ezt a vasárnapot. Élményekkel gazdagodva térhettünk haza: részt vettünk különböző bemutatókon, versenyeken és természetesen mi sem érkeztünk üres kézzel. 

Idén hobbi kategóriában a szakmai zsűri által kiválasztott “Békéscsaba legszebb kutyusának” megítélt címként ajánlottuk fel a Patrióta Különdíjat ami egy két fő részére szóló wellness-hétvégét jelentett.

Amellett, hogy valamennyien hiszünk az állatvédelem fontosságában és a kutyák társként történő kezelésében, más karitatív lehetőséggel is élni tudtunk. Az eseményen az országosan is elismert, általunk nagyrabecsült Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed által megálmodott Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány támogatásaként támogató jegyeket vásárolhattak azok az érdeklődők, akik a Hobbikutya Kiállítás keretében támogatni kívánták Abdul doktor és kollégái munkáját.

Hisszük, hogy jónak lenni jó! 

Köszönetünket szeretnénk kifejezni a szervezőknek a sok-sok élményért és további sikereket kívánunk a munkájukhoz!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!