Belvárosi óvodát fertőtlenítettek a patrióták.

Az április 19-én hatályba lépő kormányrendelet alapján újra megnyitják kapuit a köznevelési intézmények az országban, így az óvodákban is megszűntetésre kerül a rendkívüli szünet.

Belvárosi óvodát fertőtlenítettek a patrióták.

A Patrióta Békéscsaba Egyesület tagjai ezért úgy döntöttek, hogy hozzájárulnak a fertőzésmentes környezethez az óvodás gyermekek számára, és egy hidegköd képzős módszerrel fertőtlenítik a Százszorszép Művészeti Bázisóvodát.

A több évtizedes tapasztalattal rendelkező Manőver Kft. tulajdonosa egyben patrióta, Molnár Gergely végezte az óvoda fertőtlenítését. "Mindig nagyon szívesen segítünk, főleg ebben a helyzetben még nagyobb hangsúlyt kell fektetni a fertőzés elkerülésére. Generációkon átívelő cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik e tekintetben és örülünk, ha segíthettünk abban, hogy megóvjuk Békéscsaba jövő nemzedékét" - mondta el Molnár Gergely.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy április 19-től ismét nyithatunk és teljes kapacitással, tiszta környezetben, a megszokott módon várhatjuk a gyermekeket" - hangsúlyozta Kócsi Sándorné óvodavezető.

A Patrióták egyik fő célja a békéscsabai fiatalok helyben tartása és az elvándoroltak visszacsábítása Békéscsabára. Az utóbbi időben a vírus miatt a nagyobb rendezvényeket nem tudták megszervezni, azonban a közelgő enyhítések bizalomra adnak okot, hogy a nyári időszakban megvalósítsák elképzeléseiket. Amiről hamarosan számot is fognak adni.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!