Csabai gyógyszertár támogatja az életmentő gyógyszerek beszerzését

A Gyöngy Patikákhoz tartozó békéscsabai Irisz és Galéria gyógyszertárak tulajdonosai segítik az életmentő EpiPenek beszerzését.

Csabai gyógyszertár támogatja az életmentő gyógyszerek beszerzését

A múlthéten megkezdett közössségi gyűjtés hírére sok támogató számdékú békéscsabai jelezte, hogy segíteni kíván. A cégek és civil szervezetek mellett a lakosok részéről is érkeztek felajánlások, így egy hét alatt sikerül elérni az összegyűjteni kívánt cél felét. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a jótékonysági porgram sikeres megvalósulásához. 

Az anyagi felajánlások mellett a Gyöngy Patikához tartozó békéscsabai Galéria és Irisz gyógyszertárak tulajdonosai is felvették velünk a kapcsolatot, hogy felajánlják a segítségüket a beszerzésben. Hatalmas öröm számunkra, hogy önként vállalták, hogy saját költségeiken beszerzik és ugyan azon a beszerzési áron adják tovább az életmentő gyógyszereket, mint amennyiért Ők vásárolják azt. 

Ez nem jelent kevesebbet mint, hogy az összegyűlt összegekből sokkal több gyógyszert tudunk vásárolni és így a project fenntarthatósága is könyebben megvalósulhat. 

A felajánlást követően tagtársunkkal Dr. Bimbó Mihály gyógyszerésszel és Bodóczi Istvánnal kihelyeztünk egy, az Egyesületünk logójával ellátott molinót a kórház melletti Irisz és a városi piac mellett található Galéria patika bejáratánál.

Ezúton is hálásan köszönjük az együttműködést, valamint, hogy a gyermekek biztonságát célzó közösségi gyűjtéshez ilyen módon hozzájárulnak.

Továbbra is várjuk a segítőszándékú lakosok, cég vezetők és civil szervezetek felajánlását amit bármikor megtehetnek egy egyszerű átutalással a Patrióta Békéscsaba Egyesület bankszámlájára a közleményben feltüntetve, hogy EpiPen Békéscsaba.

Minden kissebb-nagyobb támogatást nagyon köszönünk a békéscsabai fiatalok nevében.

 

Patrióta Békéscsaba Egyesület

Budapest Bank:  10102615-52700300-01005007

Közelemény: EpiPen Békéscsaba

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!