Egészségügyi csomagokkal segíthettünk.

Egészségügyi csomagokat vittünk öt, többgyermekes családnak csütörtökön. A kezdeményezésben partnerünk volt egy békéscsabai vállalkozó, Szöllősi Zoltán, a Szöllősi Hegeszt-ők Kft tulajdonosa.

Egészségügyi csomagokkal segíthettünk.
Szöllősi Zoltán, habár nem olyan régen kezdte a vállalkozását, nagyon jó eredményeket ér el. Mindamellett pedig, hogy egy eredményes cégvezető, rendszeresen közösen valósítunk meg különböző karitatív akciókat is.
Zoltán és családja tavaly nagyon sok mikuláscsomaggal járult hozzá a kórházban lévő gyermekeknek szánt mikuláscsomaggyűjtő akcióhoz. Közreműködésének köszönhetően több száz mikuláscsomagot tudtunk felajánlani azoknak a gyermekeknek, akiknek a békéscsabai Dr. Réthy Pál Tagkórház gyermekosztályán kellett tölteniük az ünnepeket. Ez az akció olyan jól sikerült, hogy idén is úgy döntöttünk, szeretnénk valahogyan ismét segíteni.
Először is, megkérdeztük a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központot, hogy mi lenne az, ami idén valóban nagy segítséget jelentene a családoknak, gyermekeknek. Mivel ebben az évben hatalmas volt az infláció (amit mindenki érezhet a saját pénztárcáján), ezért idén kifejezetten a sokgyermekes családokat szerettük volna támogatni.
Számukra a jelenlegi helyzet nagyon-nagyon megterhelő. Ha csak belegondolunk abba, hogy a legtöbb termék szinte dupla áron vásárolható meg az üzletekben, nem nehéz elképzelni, hogy ez milyen óriási növekedést jelent a négy-ötgyermekes családok kiadásait tekintve. Ők zömében kis fizetésből élnek, sokan önkormányzati lakásokban.
Ezeket a körülményeket figyelembe véve a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ vezetőségével egyeztetve arra jutottunk, hogy idén egészségügyi csomagokat állítunk össze a családoknak. Szöllősi Zoltánnal és családjával több mint százezer forint értékben állítottunk össze öt egészségügyi csomagot amiket aztán személyesen vittünk el és adtuk át a családoknak. Ezekben a csomagokban többek között volt mosópor, fogkrém, tusfürdő, fertőtlenítőszer, sampon, szappan, papírzsebkendő és wc-papír.
Ezzel a jótékonysági akciónkkal is az volt a célunk, hogy segítsünk a családoknak és emellett szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy aki teheti szintén segítsen a körülötte lévőknek mert sokaknak még ha nem is mondják vagy nem is látszik de pont ebben az igazán nehéz időszakban jelent sokat a segítség.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!