Egyre többen csatlakoznak a tanszertyűjtéshez

Egyre több békéscsabai felajánlás és együttműködés érkezik a Patrióta Békéscsaba Egyesület tanszergyűjtő akciójához...

Egyre többen csatlakoznak a tanszertyűjtéshez

A Patrióta Békéscsaba Egyesület jótékonysági tanszergyűjtő kezdeményezése szinte futótűzként terjed Békéscsabán, magánszemélyek és cégek körében egyaránt.

Nagy örömmel tölti el a patriótákat az, hogy vannak még olyan cégek és vállalkozások a városban, akik szívesen csatlakoznak az ilyen karitatív kezdeményezésekhez és hozzájuk hasonlóan fontosnak tartják azt, hogy segítség azokat a családokat akiknek anyagilag megterhelő az iskolakezdés.

Ezzel nem voltak máshogy a Várjáték tulajdonosai sem, akik ahogy meghallották a kisiskolásokat segítő kezdeményezést, egyből jelezték segítő szándékukat a Patrióta Békéscsaba Egyesület vezetőségének. A felajánlásaik mellé lehetőséget kértek, és kaptak arra, hogy gyűjtőpontként csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

A személyes találkozón Surin Tamás képviselte az Egyesületet, aki együttműködési megállapodást kötött a Vár-Játék Kft. tulajdonosaival és mostantól Békéscsabán az Andrássy út 3-5. szám (Univerzál Áruház) is leadhatják a segíteni szándékozók a felajánlásaikat egészen augusztus 31-ig. Amikor is az addig összegyűlt felajánlásokat a tervek szerint a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ segítségével személyesen juttatják el a békéscsabai családokhoz.

Továbbá az Andrássy út 21. szám alatt található CafeONE kávéház előtt a sétáló utcán egy tanszer adománygyűjtő doboz található ahova bárki elhelyezheti az általa adományozni gondolt felajánlást értéktől teljesen függetlenül. 

A Patrióta Békéscsaba Egyesület továbbra is várja a felajánlásokat Agusztus 31.-ig.


További gyűjtőpontok:

CafeONE Békéscsaba, Andrássy út 21.

Novex Biztonságtechnika, Békéscsaba Bartók Béla út 50.

Allianz, Békéscsaba Mednyánszki utca 17.

Várjáték, Andrássy út 3-5. szám


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!