ÉLETMENTŐ FELHÍVÁS

Tisztelt Intézményvezetők!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a 2022-ben a Patrióta Békéscsaba Egyesület gyűjtésének keretén belül felajánlott EpiPen-ek szavatossága vélhetően lejárt.

ÉLETMENTŐ FELHÍVÁS
Kérjük Önöket tisztelettel, hogy ellenőrizzék ezen életmentő gyógyszerek szavatossági idejét és amennyiben lejárt vagy hamarosan le fog járni úgy kérjük, hogy jellezzék irányunkba!
Megtettük 2023-ban is az első lépéseket, hogy biztonságban érezzék magukat a békéscsabai diákok, illetve szüleik és tanítóik/tanáraik is!
A tegnapi napon megvásároltunk 2db EpiPen-t és átadtuk a Békéscsabai SZC Zwack József Technikum és Szakképző Iskola felelős személyeinek, akik újfennt nagy örömmel és elképesztő hálával fogadták a segítségünket. Tapasztalataik szerint eddig nem volt szükség annak használatára, de nagy biztonságot ad, illetve az edukációt is fontosnak tartják. Minden diák esetében az alkalmassági vizsgálaton kitérnek a különböző allergiákra.
A tegnap felajánlott új EpiPen-ek mostantól számítva egészen a következő évi nyáriszünetig, 2024 június végéig nyújthatnak biztonságot.
Közösségünk megkeresést eszközölt Békéscsaba Város vezetésének irányába a lejárt EpiPen-ek kapcsán, melyben szeretnénk kérni azok pótlását minden érintett intézmény irányába, hiszen életet menthet annak megléte.
További jó egészséget kívánva, üdvözlettel:
a Patrióták

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!