Ingyenes KRESZ tanfolyam a fiataloknak

Ingyenes B kategóriás KRESZ tanfolyammal és vizsgával támogatunk 15 békéscsabai fiatalt!

Ingyenes KRESZ tanfolyam a fiataloknak


A múlt héten sikeresen végbement III. Jótékonysági Patrióta Sportnap és Focikupa eredményeként a nevezett csapatok a Sofőr Suli és egyesületünk közös összefogásával közel hétszázezer Forint értékben tud támogatni a közeljövőben 15 szerencsés békéscsabai fiatalt a B kategóriás jogosítványhoz szükséges KRESZ-tanfolyam és vizsga, valamint EÜ tanfolyam díjának értékével, ezzel segítve a helyi fiatalokat, akiknek szükségük van jogosítványuk megszerzéséhez anyagi támogatásra.

Egyesületünk elnöke Bodóczi István a támogatás kivitelezhetőségéről tárgyalt R. Nagy Tiborral a Sofőr Suli vezetőjével az székhelyünkön a Stop Bistro and Barban (korábbi CafeONE). Érdemes a Facebook oldalunkat követni, hiszen az egyeztetések végeztével rövidesen beszámolunk a jelentkezéssel kapcsolatos lehetőségekről, melynek feltételeit és az elérhető platformot néhány napon belül közzé fogjuk tenni.

Addig is mindenki számára aki jogosítványt szeretne szerezni jó szívvel ajánljuk a Sofőr Sulit, melynek békéscsabai irodáját az 5600 Békéscsaba Andrássy út 81. szám alatt lehet megtalálni, illetve telefonon is elérhetőek a +36 30 205 3164-es telefonszámon. 

Köszönjük a támogatást az együttműködő partnereinknek és MINDEN NEVEZŐ CSAPATNAK, aki részt vett a rendezvényünkön!

Vezetésre fel!:)

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!