Megékezett a Jézuskánk a gyermekosztályra

A Patrióták Jézuskája a gyermekosztályon járt, ezúttal az ott dolgozó orvosokat és ápolókat meglepve.

Megékezett a Jézuskánk a gyermekosztályra

Csapatunk a mikuláscsomagok átadásával nagyon sok, a gyermekosztályon gyógyulgató gyermek arcára csalt mosolyt. Az ajándékok átadásakor sikerült pár szót váltani az osztályon ügyeletes "angyalkákkal" is. 

Büszkén vezettek körbe minket a folyamatosan épülő és szépülő osztályon, ahol láthattuk, hogyan töltik a gyermekek az ottani napjaikat. Minden kórteremben televízió van beszerelve, ingyenes internetkapcsolatot használhatnak és még egy modern játékszoba is a lurkók rendelkezésére áll, annak érdekében, hogy a betegségük ellenére vidáman teljenek a napok. 

Ahogy tavaly karácsonykor, idén is szerettük volna kimutatni a békéscsabaiak háláját áldozatos munkájukért, amit nap, mint nap gyermekeinkért végbe visznek. Egy fél mondatot sikerült elcsípnünk, hogy idén minek is örülnének, és ezt az üzenetet át is adtuk a Jézuskának.

Sok munkája miatt most jutott csak odáig, hogy ezt a kívánságot is teljesíteni tudja, és a Mi segítségünket kérte a meglepetés átadásában. 

A csomagokat kibontva egy automata őrlős kávéfőzőgépet és a hozzá illő eszközöket találhatták az osztályon dolgozók. Külön meglepetésünkre a Black Sheep jézuskája is egyszerre érkezett a miénkkel, így a legfinomabb kávéval rögtön ki is próbálhatták az ajándékot.

Reméljük, hogy tetszik nekik a meglepetésünk, és ezzel is hozzájárulhattunk munkájuk megsegítéséhez a fáradtabb napokon.

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánunk!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!