Mikulás meglepetések átadása a gyermekosztályon

Idén is nagy örömmel adtuk át a Békés Megyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkórház gyermekosztályán dolgozó Dr. Kolozsi Anita adjunktus nőnek és kollégáinak  az összegyűlt meglepetéseket. 

Mikulás meglepetések átadása a gyermekosztályon

Immáron ötödik éve szervezi meg Egyesületünk az "Ajándkékozz örömet a békéscsabai gyermekeknek" névre keresztelt jótékonysági eseményt, mely sajátossága, hogy minden évben különböző helyszínekre helyezzük ki az ember méretű ajándékgyűjtő mikulásokat annak érdekében, hogy aki úgy gondolja szívesen csatlakozna hozzánk és adományozna kisebb meglepetésket, mikulás csomagokat és édességeket ilyen módon azok is megtehessék. 

Közösségünk az összegyűlt meglepetéseket minden évben eljuttatja a békéscsabai kórház gyermekosztályára, hogy azok a gyerekek akik nem tölthetik otthon szeretteik körében az ünnepet is kapjanak egy kis örömöt és kedvességet mikulásra. A program nagy népszerűségének nagyon örülünk, hiszen a sok felajánlás miatt nem győztük üríteni a mikulásokat. Idén a sok jóakraró meglepetései mellett, békéscsabai vállalkozók is a nemes ügy mellé álltak és így sikerült összegyűjteni több mint négyszáz mikuláscsomagra való édességet és számtalan játékot, plüssfigurát. 

Ebben az évben a gyermekszotályon lévő gyerekek mellett a Vöröskereszt is kap a sok-sok felajánlásból. 

Ezúton is hálásan köszönjük mindenkinek, aki mellénk állt és segített összegyűjteni a meglepetéseket vagy valamilyen formában segítette a munkánkat annak érdekében, hogy közösen szerezhessünk örömöt a gyerekeknek.

Szöllősi Zoltán, Szöllősi Hegeszt-ők Kft tulajdonosa

Különös tekintetttel szeretnénk megköszönni a Csaba Center, az Univerzál áruház és a Tesco vezetőségének, hogy ily módon mellénk és a kezdeményezésünk mellé álltak és engedélyt adtak, hogy kihelyezhessük a mikulásainkat. Valamint azoknak a békéscsabai vállalkozóknak is akik külön felajánlásokkal gyarapították a meglepetések számát. Szeretnénk köszönetet mondani (a teljesség igénye nélkül), Szölősi Zoltánnak a  Szölősi hegesztők cég tulajdonosának, Varga Tibornak az E-store áruház tulajodnosnának, a Pátria Papírbolt csapatának, az O-park-nak, a CafeONE-ban dolgozóknak a Lapszabász Span Kft.-nek, a Pearl Marketing és Management csapatának, az S-Maxnak és minden békéscsabainak a segítséget. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!