Öko suli a Lencsésin.

A mai nap folyamán nosztalgikus élményben volt részünk. A Lencsési Általános Iskolába látogattunk, ahol egy kisebb ünnepség keretein belül Bodóczi István elnök és Dinya Gábor tiszteletbeli alelnök átadták az iskola számára a “Virágoztassuk Fel Békéscsabát!”programunk nyereményét.

Öko suli a Lencsésin.
Az ünnepségen szó esett:
-Október 4-éről, az állatok világnapjáról, melynek keretében csodálatos művészi és ötletes alkotásokat láthattunk kiállítva.
-A szüreti időszakról és annak varázsáról. A szüret, a környezet, a környezettudatosság azért fontos az iskola számára, mert közel 2 hektáron helyezkedik el az a zöld terület, melyben bőven akad szőlőtőke és iskolakert is.
Igyekeznek megismertetni a diákokkal a kertészkedés és a szabad levegőn töltött idő örömét.Közreműködésünket kérték a pedagógusok, hogy rendbe hozzuk az iskola fűnyíróját, emellett padokat szeretnének elhelyezni, melyen a gyermekeknek akár kinti foglalkozásokat is tarthatnak a természetben.
Egyesületünk azon dolgozik, hogy közösen összefogva még több fejlesztést eszközölni tudjunk, amelyeknek előnyeit a tanárok és diákok egyaránt élvezni tudják.
Reméljük közösen tudjuk segíteni Békéscsaba következő nemzedékét! Köszönjük a pedagógusoknak a kitartó és eredményes munkájukat!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!