Tisztújítás...

A Patrióta Békéscsaba Egyesület megtartotta tisztújító közgyűlését, melynek keretén belül új elnökségi tagokat választottak...

Tisztújítás...

A békéscsabai lokálpatriótákból álló Patrióta Békéscsaba Mozgalom Egyesülete megtartotta tisztújító közgyűlését, mely keretén belül Bodóczi Istvánt választották meg az egyesület elnökének. Az alelnöki pozíciókat Kiss László és Szudár Szabolcs tölti be az elkövetkezendő időszakban. 

A közgyűlésen új tagokkal bővült az egyesület aktív tagsága, valamint az egyesület jövőjét érintő kérédések is elhangzottak. Az újonnan kibővült tagság egyértelműen abba az irányba szeretné elmozdítani az egyesület működésével és eseményeivel kapcsolatos megnyilvánulásokat, hogy az kifejezetten a Békéscsabán és az agglomerációban előforduló mindennapi kérdésekkel foglalkozzon.

Az egyesület eddigi karitatív tevékenyégei sikerességéből kiindulva a tagok megfogalmazták a 2020 év végéig megvalósítani kívánt akciótervet. Különösen fontosnak tartják, hogy a Békéscsabán élő és dolgozó emberektől első kézből értesülhessenek a Békéscsabát érintő mindennapi véleményekről és tapasztalatokról. Többek között elhangzott egy közösségépítő családi rendezvény elképzelése is, melyhez helyi értékeket kapcsolnának, ezzel is tovább erősítve Békéscsaba hírnevét és a lakosok közötti valós kapcsolatokat. Fontos szerepet kap az egyesület céljaiban az egészségtudatos és környezetbarát békéscsabai szemlélet kialakítására való törekvés, így minden megmozdulásukkal és újító ötleteikkel igyekeznek felhívni a figyelmet ezekre. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!