Patrióta különdíj a békéscsabai hobbi kutyakiállításon

Egyesületünk a Pearl Marketing and Management Kft.-vel két gazdinak szóló a Bagolyvár Inrácsba két éjszakás Wellness hétvégét ajánl fel különdíjként a Békéscsabai Nemzetközi Kutyakiállítás keretein belül megrendezésre kerülő hobbi kutyaszépségversenyen nevezők közül egy szerencsésnek, akinek az eredményhirdetéskor húzzák ki a nevét egy kalapból. Emellett támogatói jeggyel kívánjuk támogatni az Ukrajnában gazdi nélkül maradt kisállatok befogadásával foglalkozó szervezeteket.

Patrióta különdíj a békéscsabai hobbi kutyakiállításon

Már évek óta követjük a folyamatosan fejlődő és megyénkben egyedülálló kutyakiállítást mely minden évben színes programokkal és nemzetközi szinten is számontartott versennyel örvendezteti meg a békéscsabaiakat és az idelátogatókat.

Idén alkalmunk volt személyesen is megismerkedni békéscsabai Meoesz Ifjúsági és Sportkutyás Egyesület elnökével Bátonyi Gáborral, akinek a nevéhez fűződik a rendezvény megálmodása és szervezése is.  Annak ellenére, hogy ebben az időszakban az esemény előkészítése miatt nagyon kevés az ideje, az Egyesületünk székhelyén a CafeONE kávéházban sikerült vele beszélgetni egy kávé mellett. Nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogy idén hogyan fog megvalósulni a kutyás program. 

Az események közül a minden évben nagy érdeklődéssel megrendezésre kerülő hobbi kutyaszépségverseny egy jó lehetőség a békéscsabaiaknak arra, hogy megmutathassák kedvencüket és szakmai zsűri által pontozva elnyerjék a Békéscsaba legszebb keverék és fajtatiszta törzskönyv nélküli kutya címét. 

Az idei évben a Pearl Marketing and Management Kft.-vel közösen Patrióta Különdíjat szeretnénk felajánlani, melyet véletlenszerűen a versenyen nevezők közül fognak kisorsolni, hogy a szerencsés gazdik két éjszakás Wellness hétvégén a Bagolyvár Inárcson pihenhessék ki a verseny fáradalmait. A versenyről információkat az alábbi linken érhetik el a kedves érdeklődők de a nevezésre a helyszínen is van még lehetőség. 

Azonban nem minden kisállat olyan szerencsés, hogy lehet gazdája. Sajnos az Orosz-Ukrán konfliktus eredményeként Ukrajnában nagyon sok kisállat maradt egyedül tudtuk meg Bátonyi Gábortól. Mivel hosszú évek óta jó nemzetközi kutyás kapcsolatokkal rendelkeznek ezért az idei kutyakiállításon azt a nemes célt tűzték ki, hogy az hobbi verseny nevezéseiből, valamint a támogatói jegyekből befolyó teljes összeget felajánlják a Békéscsabai Meoesz ungvári partnerszervezetük segítségével azoknak az Ukrajnában tevékenykedő aktivistáknak akik az egyedül maradt kiskedvencekről gondoskodnak. Ezt a kezdeményezést kívánjuk egy további összeggel támogatni és arra bátorítunk mindenkit, aki fontosnak tartja ezt a célt, amellett hogy kilátogat a programokra ha teheti vásároljon támogatói jegyet a kiállításon. 

A beszélgetés végére kiderült, hogy számos olyan dolog van, amiben hasonlóan gondolkozunk így a jövőben egymást segítve és együttműködve fogjuk megvalósítani a soron következő eseményeinket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!