Sikerrel pályáztak a Patrióták

A Patrióta Békéscsaba Egyesület tagjai nagyon hálásak, hogy az elnyert támogatással elismerik elhivatottságukat és szorgalmasan végzett munkájukat, amit Békéscsabáért és a békéscsabaiakért tesznek és ezáltal lendületet adnak a jövőben megvalósítani kívánt programok sikerességéhez.

Sikerrel pályáztak a Patrióták

Az Egyesület elnöke Bodóczi István több interjúban is kihangsúlyozta, milyen fontosnak tartják az egyesületnél, hogy hivatalos keretek között az Egyesület képviseletében közösen valósítsák meg azokat a programokat is amiket a múltban a tagok külön-külön önállóan szerveztek meg.

Egyetértés van az Egyesület tagjai között abban is, hogy összefogással, többen egycsapatban sokkal nagyobb dolgokat tudnak megvalósítani ezáltal több emberhez eljutva nagyobb eredményességgel felhívva a figyelmet Békéscsaba értékeire.

Az év elején az Egyesület tagjai határozott célként tűzték ki azt, hogy megpróbálják kihasználni az összes adódó lehetőséget arra, hogy támogatást szerezzenek a jövőben megvalósítani kívánt programjaikhoz annak érdekében, hogy még magasabb színvonalon tudják megvalósítani azokat.

"Nagy segítséget és könnyebbséget jelentene a csapatnak ha sikerülne pályázati forrást nyerni az Egyesületnek, hiszen az eddig megvalósított események költségeit a helyi szereplők közös együttműködésével és a tagok általi finanszírozásból tudtuk sikerrel véghez vinni. Ezekben a hetekben teljesen körvonalazódni látszik az Egyesületünk által 2021-ben megvalósítani kívánt eseménysorozatok vonalvezetője és ütemterve, melyek között ebben az esztendőben legsikeresebbnek bizonyuló események továbbfejlesztett változatai is kapnak majd helyet." mondta az egyesület ügyvezető alelnöke Kiss László.

Az ambiciózus, tervekkel teli Patrióta Békéscsaba Egyesület által beadott több pályázat is elbírálás alatt áll még, viszont van olyan is köztük amit már sikeresen lezártak. 

"A Nemzeti Együttműködési Alap, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-hez beadott pályázatról pár nappal ezelőtt érkezett a hír sikeres elbíráslásról. Nagyon örültünk annak, hogy ilyen módon is elismerik a munkánkat és támogatnak bennünket.  Az egész csapat nagyon boldog így a jövőben még nagyobb lendülettel ugorhatunk neki a feladatoknak annak érdekében, hogy Békéscsabát mégjobb hellyé tegyük és felhívhassuk a fiatalok figyelmét kis városunk előnyeire ezáltal is megvalósítva az Egyesület egyik fő célját a fiatalok helyben tartását" mondta az Egyesület elnöke majd hozzátette december 5.-ig még lehetőség van az egyesület tagjai által Békéscsaba 3 különböző pontjára kihelyezett mikulásokba tartós élelmiszereket, játékokat, mikuláscsomagokat helyezni hiszen december 6.-án az egyesület tagjai a Dr. Réthy Pál Tagkórház Gyermekosztályára fogják szállítani a felajánlásokat átadva a "békéscsabaiak ajándékát" azoknak a gyerekeknek akik nem tölthetik otthon az ünnepeket. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!