Surman Zoltán elismerése a Sparring Day-en.

Mintegy 150 küzdősportoló mutatkozott be a Csabai Rendezvénypajtában.A szeptember 17-én megrendezett Sparring Day-en egyesületünk egy elismerő oklevelet és egy 2fő részére szóló 2 éjszakás wellness hétvégét adott át Surman Zoltán részére, kinek évtizedes edzői munkáját, valamint a kezei közül kikerülő fiatalok nemzetközi eredményeit szerettük volna elismerni.

Surman Zoltán elismerése a Sparring Day-en.
Igen nagy volt a sürgés-forgás, hiszen rendezvényre az egész országból és határon túlról is érkeztek csapatok.
Elismerésünket és köszönetünket Surman Zoltán boxedző felé fejeztük ki, aki már hosszú évek óta a mindennapos munkájával tesz azért hogy nagy és nívós rendezvényeken is örökbítse városunk hírnevét.
Zoltán már 6-7 évesen felhúzta a boxkesztyűt és meg sem állt 2013-ig, mikor is a WBU-n(World Boxing Union) világbajnoki címet szerzett.
Mindemellett 2004 óta gyermekeket edz és rá egy évre megalapította a Surman Box Club Ökölvívó Egyesületet.
Még egy örömteli pillanatnak lehettünk részesei, hiszen a nap folyamán egy kicsit patrióta színekbe öltözött a világbajnok boxoló Kovács Kristóf is, akinek szintén fontos városunk fejlődése!
Sportszerű játékot és eseményekkel teli napot tudhatunk magunk mögé! Ezúton gratulálunk és köszönjük áldozatos munkáját!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!