Hőlégballonozás Békéscsaba felett…

A Patrióta Békéscsaba Egyesület tajgai jótékonysági hőlégballon lebegést szerveznek Békéscsaba felett szeptemberben…

A Patrióta Békéscsaba Egyesület tagjai jótékonysági hőlégballonozást szerveznek szeptemberben. Az esemény 2020 szeptember 4-én (pénteken) és 5-én (szombaton) kerül megrendezésre Békéscsabán a Csaba Park parkolójában. Azelső napon a naplemente időszakában a második napon a napfelkelte és a naplemente időszakában is bérelhetők helyek a hőlégballon kosarában. 

Egy remek családi program, ahol az ember elé tárulhat Békéscsaba madártávlatból. És ha ez önmagában nem lenne elég, még egy nemes kezdeményezés aktív résztvevőjévé is válhat az, aki megvásárolja a hőlégballonozáshoz szükséges jegyet. Ugyanis a Patrióta Békéscsaba Egyesület tagjai úgy döntöttek, hogy a jegy eladásból származó bevételt felajánlják egy  békéscsabai reménységnek számító sportoló életpályájának megsegítésére az eredményeihez és álmaihoz ezzel járulva hozzá.

A magasban egyszerre négy felnőtt, vagy hat gyerek tartózkodhat majd a hőlégballon kosarában. A ballon 15 perces ciklusokban emelkedik Békéscsaba fölé ezzel lélegzetállító élményt nyújtva a részvevőknek. A részt venni kívánóknak egy előzetes feliratkozáson kell, a Patrióta Békéscsaba Egyesület honlapján. Ezt követően kizárólag elővételben a CafeONE-ban lehet megvásárolni a repüléshez szükséges jegyet melyek korlátozott számban érhetőek el. A felnőtt belépő ára 11.990 Ft, míg a gyereké 7.990 Ft. Ha ez megtörtént, nincs más dolga az illetőnek, minthogy fentről csodálja a város látnivalóit, ráadásul mindezt annak tudatában, hogy Ő is hozzájárult egy csabai reménység álmainak megvalósításához. 

Egyéb információkkal kapcsolatban a Patrióta Békéscsaba Egyesület elnökét, Bodóczi Istvánt lehet keresni, a 06-30/554-6473-as telefonszámon.