Horgászverseny a Csaba-tavon

Békéscsabán a Csaba-tavon kerül megrendezésre a Patrióta Horgász Szakág és az LTP Feeder horgászversenyek szervezésében az amatőröknek, haladóknak és profiknak szóló horgászverseny.

A Patrióta Horgász Szakág megalakulása óta az első horgászverseny kerül megrendezésre szeptemberben, melyre bárki nevezhet, aki úgy gondolja kipróbálná magát egy fiatalos csapatban való megmérettetés keretén belül.

A helyszín kiválasztásánál fontos volt, hogy mindenki által kedvelt és ismert csabai tavat válasszunk, ahol a feeder szabályoknak megfelelően meg tud valósulni az esemény.  

Ezt a környéket nem csak a horgászok ismerhetik igazán hiszen a Weickheim kerékpárút is érinti. A kerékpárút nyomvonala a turisztikai szempontból jelentős Wenckheim család építészeti hagyatékát köti össze.  A tematikus kerékpáros túraútvonalon megcsodálhatók a térséget gazdagító kulturális emlékek, valamint a természeti és egyedi táji értékek egyaránt.

Egy bárki számára könnyen megközelíthető helyszín ez tehát az útvonalon elhaladóknak jó szívvel ajánljuk, hogy időzzenek el egy keveset a rendezvény helyszínén is mely különleges látnivaló a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt. 

Versenyre való jelentkezéseket az LTP-Patrióta Feeder Versenyek facebook csoportban és az alábbi telefonszámon is várjuk.

 Kovács Krisztián

+36 20 366 8880