Hricsovinyi Tamás

9. számú választókörzet egyéni képviselőjelöltje

Hricsovinyi Tamás vagyok, a Patrióta Békéscsaba Egyesület képviselőjelöltje Békéscsaba 9. számú választókörzetében. Békéscsaba az otthonom, és legfőbb célom az, hogy lakókörnyezetem, mint a város egyik peremkerülete aktív részét képezze a település vérkeringésének.

15 éve dolgozom temetkezési vállalkozóként a városban és a környező településeken, melyből adódóan nagyon sok emberrel tartok fenn személyes kapcsolatot. Napi szinten találkozom mindazokkal a gondokkal, problémákkal, melyekkel szembe kell néznünk, még ha olykor kellemetlen kérdéseket is vetnek fel.

Célom, hogy a 2006-ban megkezdett munkát immáron a Patrióta Békéscsaba Egyesület többi tagjával együtt tovább folytathassuk, hiszen képviselői mandátumom alatt indult meg Mezőmegyer jelentősebb fejlődése, melyet most ismételten szeretnék előtérbe helyezni, természetesen kiegészítve a választókerület többi részével – a Pulszky utcától a Berényi útig, Berényi úttól a Dombos utcáig, a Bokor utcától az Őszi utcáig, ide értendő a Kisréti tanyavilág is – melyek mindegyike sok-sok lehetőséget rejthet önmagában! Az itt élő emberek szorgalmas, dolgos polgárok, akik megérdemlik azt, hogy érdekeik méltó módon kerüljenek Békéscsaba önkormányzatának képviselőtestülete elé.

A választókörzet, ahol élek, mind településszerkezeti szempontból, mind lakossága összetételének szempontjából sokszínű. Megtalálható itt az orvostól a mérnökig, a pedagógustól a takarítóig, az igazi nyakas parasztembertől a lakótelepen élő polgári lakóközösségekig. A kertváros is meghatározó területen helyezkedik el, formálva a 9. választókörzet arculatát. Iskola, óvoda, rendelő, buszközlekedés segíti az itt élők komfortérzetének meglétét, melyeken túl számtalan egyéb kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás színesíti a város ezen lokális területét.

Ismerve az itt élők igényeit már számtalan rendezvényt hívtunk életre. Meghatározó és közösségépítő programokat, melyekkel élhetőbbé tettük lakókörnyezetünket, amolyan társadalmi szerepvállalásként.

Személyemben megtalálhatják azt az embert, aki pont olyan, mint sokan mások: egyszerű, munkásember.

Továbbra is azért kívánok tenni, hogy a választókerületben otthont találók életminősége folyamatosan javuljon, s az itt élő fiatalok is még hosszú évtizedekig lássanak perspektívát abban, hogy Békéscsabán maradjanak.

Kérem, hogy június 9-én szavazzon bizalmat számomra, hogy képviselőként is bizonyíthassam Önnek a város és a lakosság iránti elköteleződésemet!

Találkozzunk a köztereken az előre meghirdetett standolások alkalmával, továbbá ismerje meg szakmai programunkat, melyet május második hetén mutatunk be az itt élőknek teljes részletességében!

Lépjünk együtt közös útra!