Molnár-Gyenge Andrea

12. számú választókörzet képviselőjelöltje

Molnár-Gyenge Andrea vagyok, a Patrióta Békéscsaba Egyesület képviselőjelöltje. 34 éves békéscsabai lakos, férjem oldalán egy majdnem másfél éves, csodálatos kisfiú boldog édesanyja.

7 éves korom óta, immáron 27 éve Jaminában élek. Igazi békéscsabainak, igazi patriótának vallom magam. Ezer szállal kötődöm a városhoz, így kiemelkedően fontos számomra, hogy a rendelkezésre álló lehetőségeimhez mérten segítsem városunk fejlődését.

Ezért is indulok az önkormányzati választásokon a Patrióta Békéscsaba Egyesület színeiben. Személyiségem és értékrendem alakulásának szerető szüleim mellett fontos eleme volt a sport, kiemelten a röplabda. Városunk nagy múltú klubjának kötelékében nevelkedtem cserfes kislányból élsportolóvá, napról napra, évről évre kitartóan edzve és fejlődve. 5 éves sporttudományi egyetemi képzésem után is ide húzott vissza a szívem, városunk csapatához igazoltam újra, immáron mint sportoló és utánpótlás edző.

Új kihívást keresve talált meg végül nagybetűs hivatásom, független pénzügyi tanácsadóként dolgozom a személyemet bizalmukkal megtisztelő családok biztonságos pénzügyi jövőjén. Férjemmel több, mint 8 éve osztozunk a hivatásunkban, értékrendünk központjában az értékteremtés áll. Emellett az előadóművészet iránti rajongásomnak hódolva szűkre szabott időkeretben, de annál nagyobb odaadással végzem esküvői szertartásvezetői tevékenységemet, hogy a hozzám forduló házasulni vágyó párok valóban életük legszebb pillanatait élhessék meg nagy napjukon.

Mindig motivál a többre, jobbra törekvés vágya, valamint keresem a lehetőséget arra, hogy segítséget nyújtsak. Ezeknek a hajtóerőknek előszeretettel keresek teret városunk közösségén belül. Sportolói éveim alatt rengeteg szeretetet és tiszteletet kaptam a város lakóitól, melyet értük dolgozó, a város fejlődéséért aktívan közreműködő képviselőként most szeretnék megköszönni és egyben meg is hálálni a helyieknek.

Értékrendem alapjai közé tartozik az értékteremtés, és magam is szeretnék mindig többé, jobbá válni emberileg és szakmailag egyaránt. Lassan 30 éve élek már Jaminában, így elsőként mindenképp az itt élő emberek szolgálatában szeretném végezni a munkámat, hiszen a gyermekkoromtól a mai napig ismerősként visszaköszönő arcok, az összetartó és dolgos emberek közössége rászolgált arra, hogy értük dolgozzam.

Járhattam bármerre a világban, mindig itt voltam otthon. Még úgy is, hogy legközelebbi családtagjaim mind érintettek a városunkra oly jellemző elvándorlásban, és számos gyermekkori barátom is máshol próbált szerencsét. Szeretnék aktívan tenni azért, hogy gyermekünk korosztálya számára már Békéscsaba olyan hely legyen, ahol felnövekedve szívesen maradnak, és ahol a szülők, nagyszülők generációjával összetartó nagycsaládok élhetnek együtt.

Mottóm: „A végtelenbe és tovább!”

Kérem, hogy június 9-én szavazzon bizalmat számomra, hogy immár hivatalosan is a békéscsabai lakosok érdekeit képviselhessem!

Találkozzunk a köztereken az előre meghirdetett standolások alkalmával, továbbá ismerje meg szakmai programunkat, melyet május második hetén mutatunk be az itt élőknek teljes részletességében!

Lépjünk együtt közös útra!