Oláh Endre

11. számú választókörzet képviselőjelöltje

Oláh Endre vagyok, a Patrióta Békéscsaba Egyesület képviselőjelöltje. 35 éves, békéscsabai lakos, 2 gyermek édesapja. Békéscsaba 11-es számú választókerületében indulok képviselőjelöltként.

Sajnos már nagyon fiatalon megtanultam azt, hogy összefogás és támogatás nélkül az emberek nem boldogulhatnak. Édesapámat és nagyszüleimet fiatalon elveszítettem, így édesanyámmal támogattuk egymást a nehéz időkben, ami azt hiszem még az átlagnál is erősebb szociális érzékenységet alakított ki bennem. Átérzem a nehéz helyzetben élők problémáit, s azt gondolom ahol adni lehet, vagy ahol segítségre szoruló emberrel, emberekkel találkozunk ott minden jó ügy mellé oda kell állni és minden tőlünk telhető segítséget meg kell adjunk embertársaink támogatására.

Néhány éven át külföldön dolgoztam, de a szívem mindig visszahúzott Békéscsabára. Lett volna lehetőségem az ország, de a világ számos más pontján is letelepednem, de szívem mélyén mindig is azt éreztem, hogy Békéscsabán a Békéscsabaiakért akarok élni és dolgozni.

Békéscsaba az összetartó, jó emberek közössége. Szeretném, ha ezek a közösségek tovább fejlődhetnének, ha mindenki érdekei megfelelő módon képviselésre kerülnének, ha városunk ifjú, felnőtt, vagy szépkorú lakói is ugyanúgy aktív polgárai lennének Békéscsabának. Célom, hogy a hátrányos helyzetben, nehéz anyagi körülmények között élők, vagy az egészségügyi problémákkal küzdők is képviseltetve legyenek önkormányzatunkban, hogy mindenkinek esélyt és lehetőséget biztosítsunk a minőségi, egészséges élet megélésére városunkban.

Kérem, hogy június 9-én szavazzon bizalmat számomra, hogy immár hivatalosan is békéscsabai lakosok érdekeit képviselhessem.

Találkozzunk a köztereken az előre meghirdetett standolások alkalmával, továbbá ismerje meg szakmai programunkat, melyet május második hetén mutatunk be az itt élőknek teljes részletességében!

Lépjünk együtt közös útra!