PAPA

A Patrióta Platform

Nekünk számít a problémája!

A Patrióta Probléma Platform egy olyan lakossági probléma bejelentő felület, amellyel nemcsak gyorsan és egyszerűen írhatja le a problémáját de nyomon is követheti az ügyintézés menetét.

Számunkra fontos a véleménye ezért meghallgatjuk és segítünk megoldást találni az Ön által észlelt problémákra.

Egyesületünk működése alatt számtalan olyan békéscsabaival beszélgettünk, akik arról panaszkodtak, hogy nehézkes a környezetükben felmerülő számukra fontos és mindennapos problémák jelzése a város felé. 

Nem igazán tudják, hogyan kezdjenek hozzá a bejelentéshez vagy, hogy milyen lehetőségeik vannak és a  legtöbb esetben hosszú hónapokig tart vagy eredménytelen a probléma megoldásának szempontjából.Igyekeztünk hát ezekre a megkeresésekre megoldást találni. Számos esetben közösségünk tagjai és a velünk együttműködő vállalkozók összefogásával magunk személyesen megtudtuk oldani a lakosok által jelzett problémákat.

Azokra a problémákra melyekre civil szervezetként nincs lehetőségünk reagálni,   megoldási javaslatok mellett segítünk a probléma bejelentésében a városvezetés irányába az ügyintézés teljes nyomon követése mellett.

Lokálpatriótaként számunkra nem kihívás hanem kötelesség minden problémát megoldani vagy elindítani azt a megoldás útján annak érdekében, hogy egy tisztább, szebb és élhetőbb békéscsabán élhessünk.

Ha úgy érzi, hogy Önnek is segítségre van szüksége a Patróták álnnak rendelkezésére. Nincs más dolga csak minél részletesebben kitölteni a PAPA rendszerében és beküldeni az egyesületünkhöz és mi ahogy tudjuk felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Az eddig megoldott problémák

Előtte Utána

Graffiti eltávolítása a Haán Lajos utcában

Előtte Utána

Fedett buszmegálló a Kenderföldeken

Előtte Utána

Graffiti eltávolítás a Lencsési lakótelepen

15 rászoruló családnak téli tüzelő

Ügyeletes gyógyszertár nyitvatartása szenteste

Gyógyszer házhozszállítása a mozgáskorlátozottak és egyedülélők részére

Szárítógép beszerzésse a békéscsabai gyermekosztálynak COVID idején

Viharkár! Kidőlt fa helyreállítása a Kazinczy játszótéren

Kávégép beszerzése a gyermekosztály nővéreinek

Illegális hulladéklerakás felszámolása