Patrióta Sport és Családi nap Fiataljainkért…

A Patrióta Békéscsaba Egyesület jótékonysági Sport és Családi napot rendez Fiataljainkért június 27.-én szombaton a Tréning Center területén, a rendezvény bevételét jótékony célra ajánlják fel.

Páros csocsó bajnokság plakát

Az egyesület tagjai már régóta fontolgatták egy olyan rendezvény gondolatát, amely lehetőséget ad a családoknak, hogy  együtt tölthessék a szabadidejüket, kiegészítve azt az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen testmozgással is. A koronaívírus okozta szigorú intézkedések lazítása kihagyhatatlan lehetőséget nyújtott az egyesület számára, hiszen ebben az időszakban amellett hogy törölték a már előre betáblázott sporteseményeket, még a szabadba való kimozdulás is erősen korlátozott volt. Az utóbbi hetekben azonban a békéscsabaiak is fellélegezhettek és sokak örömére, újult erővel ismét eláraszthatták az utcákat és a kávézók, éttermek teraszai mellet a sportlétesítményeket is. 

Ezen felbuzdulva a Patiróta Békéscsaba Egyesület tagjai bele is kezdtek a szervezésbe, hogy egy olyan békéscsabai rendezvényt szervezzenek, ahol a család legkissebb tagjától a legnagyobbig mindenki megtalálja a kedvére való egészséges és hasznos szabadidős elfoglaltságot. A szervezők a legfontosabbak közé sorolták, hogy az esemény lebonyolítása mellett, olyan társadalmi szerepvállalás valósuljon meg, ami képviseli az egyesület céljait, ezáltal a békéscsabai fiatalok helybentartásátnak elősegítését tűzték ki célul. A rendezvény bevételét az egyesület szeretné felajánlani a Békéscsaba diákságát összefogó diákönkormányzatnak, hogy egy fiataloknak szóló rendezvényt/koncertet szervezhessenek Békéscsaba főterén, saját elképzeléseik szerint, ezzel összefogva a diákságot.

A Patrióta Békéscsaba Egyesület továbbá azt is fontosnak tartja, hogy a rendezvény összefogással, különböző békéscsabai vállalkozások együttműködésének eredményeképpen valósulhasson meg. Örömteli, hogy több helyi vállalkozás fejezte ki a szimpátiáját az egyesület és a rendezvény célkitűzéseivel kapcsolatosan. Többen közülük felajánlásokkal segítík a rendezvény sikeres megvalósulását. 

Az Első Patrióta sport és családi nap reggeltől késő délutánig tartó programokat tartalmaz a kilátogatók számára. Az előnevezést igénylő kispályás jótékonysági Patrióta foci kupa mellett, a Viharsarki Csocsó Liga társszevezésében amatőr és profi kategóriákban mérethetik össze tudásukat, a nevezésüket időben leadó érdeklődők úgy, hogy a nevezési díj megfizetésével ők is hozzájárulnak a kitűzött cél megvalósításához.

Jótékonysági foci kupa plakát

A családi napon ingyenes ugrálóvárak, valmint különböző gyermekprogramok várják a kilátogatókat. Lesz arcfestés, bohóc show lehet majd ijászkodni, lovagolni és a Jókai Színház Disney zenés előadását is megnézhetik a kíváncsi érdeklődők. Továbbá olyan helyi tehetségek lépnek színpadra, mint Hevesi Imre vagy Csizmadia Szonja és Szenes Patrik. De látható lesz többek között a Fit Dance Center zenés, táncos műsora valamint a Trófea utcai sportkutyások Agility és Frizby bemutatója is.


Békéscsabán, a Tréning Center területén megrendezett esemény, kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít az egész családnak.
A program teljesen ingyenes a kilátogatók számára de lehetőség van 1000 Ft-os tiszteletbeli jegy vásárlására is a helyszínen vagy a www.patriotabekescsaba.hu weboldalon is mely bevételének teljes egészét a városi diákönkormányzaton keresztül Békéscsaba fiataljainak helybenzartásának eléősegítésére ajánlja fel a Patrióta Békéscsaba Egyesület.

A Rendezvény helyszínén hang- és videófelvétel készül, amely hang- és videóanyag felhasználásához a látogató a Rendezvény helyszínére való belépésével hozzájárulását adja.