SUPokkal az élővíz csatornán!

A Patrióta Békéscsaba Egyesület, idén második alkalommal rendezi meg a városunkban egyedülálló családi programot mely egyszerre szól a szórakozásról és az ismeretszerzésről.

Bárki ingyenesen részt vehet a programon a rendelkezésre álló SUP-ok és vízi-járművek férőhelyeinek erejéig. A részvétel elő regisztrációhoz kötött amit bárki meg tehet ha az alábbi telefonszámon jelzi részvételi szándékát a Patriótáknak. 
FONTOS: Saját vízi eszközökkel is lehet csatlakozni a csapathoz, ezért várjuk minden érdeklődő jelentkezését!
A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel, idén hosszabb lesz a túra hiszen a Veszely Csárdától indulunk és egészen a Csabagyöngye STÉG-ig fogunk kul”túrázni”.
Ugyanis idén sem kizárólag a céltalan szórakozásé lesz a főszerep amellett szeretnénk értéket teremteni azzal, hogy idén is Ugrai Gábort a Városszépítő Egyesület Elnökét kértük fel arra, hogy meséljen nekünk azokról a Békéscsabát érintő történelmi érdekességekről amiket útba ejtünk a túra során.
Az Patrióták célja továbbá, hogy felkeltsék a figyelmet a napjainkban is sokat emlegetett zöld-folyósó fontosságára környezetvédelmi, természetvédelmi, kulturális és turisztikai értelemben is.
 
Program:
9:30 gyülekező vízi-eszközök előkészítése
10:00 indulás Veszely Csárda
11:00 pihenő Kikötő Söröző
12:00 érkezés Csabagyöngye STÉG
 
Várunk mindenkit szeretettel, hogy jó hangulatban, egy kenun, kajakon, csónakon vagy SUP-on ülve/állva gyarapítsa tudását szeretett városunkkal kapcsolatban. Az eseményre jelentkezni a 06 30 554 6473-as telefonszámon lehet.