Surman Zoltán elismerése a Sparring Day-en.

Mintegy 150 küzdősportoló mutatkozott be a Csabai Rendezvénypajtában.A szeptember 17-én megrendezett Sparring Day-en egyesületünk egy elismerő oklevelet és egy 2fő részére szóló 2 éjszakás wellness hétvégét adott át Surman Zoltán részére, kinek évtizedes edzői munkáját, valamint a kezei közül kikerülő fiatalok nemzetközi eredményeit szerettük volna elismerni.

Igen nagy volt a sürgés-forgás, hiszen rendezvényre az egész országból és határon túlról is érkeztek csapatok.
Elismerésünket és köszönetünket Surman Zoltán boxedző felé fejeztük ki, aki már hosszú évek óta a mindennapos munkájával tesz azért hogy nagy és nívós rendezvényeken is örökbítse városunk hírnevét.

Zoltán már 6-7 évesen felhúzta a boxkesztyűt és meg sem állt 2013-ig, mikor is a WBU-n(World Boxing Union) világbajnoki címet szerzett.
Mindemellett 2004 óta gyermekeket edz és rá egy évre megalapította a Surman Box Club Ökölvívó Egyesületet.
Még egy örömteli pillanatnak lehettünk részesei, hiszen a nap folyamán egy kicsit patrióta színekbe öltözött a világbajnok boxoló Kovács Kristóf is, akinek szintén fontos városunk fejlődése!
Sportszerű játékot és eseményekkel teli napot tudhatunk magunk mögé! Ezúton gratulálunk és köszönjük áldozatos munkáját!