Tatár Gergő

8. számú választókörzet képviselőjelöltje

Tatár Gergő vagyok, a Patrióta Békéscsaba Egyesület képviselőjelöltje. Békéscsabai lakos, három gyönyörű gyermek boldog édesapja.

Békéscsaba 8-as számú választókerületében indulok képviselőjelöltként, s társaimhoz hasonlóan célom az, hogy Békéscsaba napról-napra egy élhető, szerethető várossá váljon. Az itt élő fiatalok helyben találják meg számításaikat, s azok is szívesen hazatérjenek Békéscsabára, akik az elmúlt években máshol, akár határainkon kívül keresték számításaikat, mi mindannyian ezért (is) dolgozunk.

Tudom, hogy mi a munka, s azt is, hogy fejlődést és eredményt csak kitartással érhetünk el. Az iskola befejezése után családi vállalkozásunkban helyezkedtem el, majd a kereskedelmi munka teljes ranglétráját végigjártam a raktáros munkakörtől egészen az üzletvezető pozíció betöltéséig.

Ezt követően saját vállalkozásba kezdtem, mely különösen a koronavírus-járvány idején megtanított arra, hogy az innováció, a megújulás és a kitartás képessége még a legnehezebb helyzeteken is képes átlendíteni. Ezen elvek mentén kívánom a békéscsabai lakosok érdekeit is képviselni, valamint a fejlesztési folyamatok generálója, tevékeny részese is lenni.
Szeretnék egy olyan városban élni, ahol egymás kölcsönös támogatásával, a helyi lakosok igényeinek figyelembevételével és meghallgatásával, együtt érhetjük el azt, hogy városunk valóban a békéscsabaiak városa legyen.

Kérem, hogy június 9-én szavazzon bizalmat számomra, hogy immár hivatalosan is békéscsabai lakosok érdekeit képviselhessem.

Találkozzunk a köztereken az előre meghirdetett standolások alkalmával, továbbá ismerje meg szakmai programunkat, melyet május második hetén mutatunk be az itt élőknek teljes részletességében!

Lépjünk együtt közös útra!