Példátlan összefogással teljesült a célt

Köszönjük a támogatásokat mindenkinek, aki segített elérni a kitűzött célt és ezáltal több mint kilencezer fiatalt tudhatunk biztonságba Békéscsabán és a város vonzáskörzetében.

Példátlan összefogással teljesült a célt

A jószándékú békéscsabaiak gyors összefogásával, valamint helyi cégek és civilszervezetek támogatásaival nem egészen két hét alatt elsőként gyűlt össze az Egyesületünk által célul kitűzött 50db EpiPen. Ezúton is szeretnénk megköszönni minden jószándékú békéscsabainak a támogatást. Példaértékű, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült teljesíteni a kitűzött célt és mint már sokszor máskor is a helyi közösség ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy ha fiataljainknak szüksége van a segítségre akkor nem jelenthet semmi akadályt.

A közösségi gyűjtés kapcsán további célunk volt, hogy ezzel az eseménnyel felhívjuk városunk döntéshozóinak és az intézmények vezetőinek is a figyelmét arra, hogy a gyermekek biztoságának érdekében nagyon fontos ennek az életmentő injektornak a megléte az intézményekben. Bízunk abban, hogy mostantól folyamatosan pótlásra is kerülnek ezek a gyógyszerek hiszen a felhasználás illetve a szavatossági idő lejárta után gondoskodni kell a folyamatos beszerzéséről.

Mit ahogyan korábbi cikkünkben megírtuk a Gyöngy Patikához tartozó Irisz és Galéria gyógyszertárak tulajdonosai felajánlották a segítségüket a beszerzésben miszerint azzal is kívánják támogatni a gyűjtést, hogy beszerzési áron értékesítik az életmentő gyógyszereket így ezúton is szeretnénk megköszönni a segítségüket.

Az EpiPen-ek átadása egy rendezvény keretein belül került megrendezésre, melyre az összes közoktatási intézmény vezetőjét fogadtuk, hogy Dr. Mohamed Abdulrahman Abdulrab bemutassa az eszköz szakszerű használatát attól függetlenül, hogy a gyógyszert úgy tervezték, hogy nem szükséges szakképzett személy a beadásához.

A teljesség igénye nélkül hálás köszönettel tartozunk többek között az alábbiaknak:

Szatmári Tibor, Dimitrov Beáta, Kovács Anita, Kvasz Ádám, Kopp Márton, Ugrainé Rajtár Zsófia, Losonczi István, Várkonyi Tiborné, Baráthné Susánszki Valéria, Szakál Szabolcs, Hazai Tibor, Szibrucz Tamás, Belicza Tünde, Dr. Balázs István, Pállainé Péter Nóra, Ipszilon Kiadó és Pedagógiai s, The Currency Cloud Limited, Írisz, Patika Békéscsaba, Galéria Patika Békéscsaba, In-Sur Consulting Kft., Gulyás és Társa Bt., Lapszabász Span Kft., Robotrade Kft. 

Az intézmények ahova eljuttatjuk az EpiPen-eket:

Békéscsabai Szakképzési Centrum tagiskolái (20db EpiPen, 5600 diák)

Szlovák Általános Iskola és Gimnázium és Óvoda Békéscsaba (1db EpiPen, 1db EpiPen JUNIOR, 320 fiatal)

Savio Szent Domonkos Iskola Békéscsaba (1db EpiPen, 178 diák)

Evangélikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Művészeti Iskola (2db EpiPen, 1db EpiPen JUNIOR, 1115 diák)

Csorvási Gulyás Mihály Általános Iskola (2db EpiPen, 230 diák)

Csorvás ÁMK (2db EpiPen JUNIOR, 174 fiatal)

Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola és Óvoda Gerendás (1db EpiPen, 1 db EpiPen JUNIOR, 95 fiatal)

Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskola Kétsoprony 
(1db EpiPen, 1db EpiPen JUNIOR, 138 fiatal)

Petőfi Általános Iskola Kondoros (1db EpiPen, 298 diák)

Többsincs Óvoda és Bölcsőde Kondoros (2db EpiPen JUNIOR, 162 fiatal)

Szabadkígyósi Általános Iskola, óvoda (1db EpiPen, 1db EpiPen JUNIOR, 210 fiatal)

Telekgerendás (1db EpiPen, 1db EpiPen JUNIOR, 46 fiatal)

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, eseményeinkről?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!